• Calea Bucuresti, nr. 82, B2-2, Otopeni

Evenimente 2014

10 Februarie

Bucuresti

Senatorul PSD Serban Nicolae a inaintat un proiect de lege privind functionarea Caselor de Ajutor Reciproc.
Acest proiect este menit sa modernizeze cadrul legal de desfasurare al activitatii, sa ofere posibilitatea dezvoltarii si intaririi tuturor CAR, sa asigure un mediu democratic de functionare a acestui tip de institutii financiare nebancare.

Citeste aici propunerea de lege

Initiativa legislativa are in spate suportul Consiliului Mondial al Uniunilor de Credit (WOCCU) si al Retelei Europene a Uniunilor de Credit (ENCU).
Aceasta onoranta sustinere da garantia ca proiectul de lege este in conformitate cu standardele internationale, cu principille general recunoscute, care guverneaza activitatea acestui gen de institutii financiare , ca asigura crearea unui cadru democratic pentru dezvoltarea si inatrirea lor 29 Martie

Alba Iulia

Adunare Generala a FEDCAR

1-4 Aprilie

Londra – Bruxelles

Intalnire a European Credit Union Network (ENCU).
In calitate de membru, FEDCAR va fi prezenta la intalnirea cu reprezentantii Retelei Europene. Se vor organiza intalniri cu reprezentanti ai EBA (European Banking Authority) si ai Comisiei Europene. .

27 – 30 Iulie

Gold Coast – Australia
Conferinta Mondiala a Uniunilor de Credit.

In calitate de membru al WOCCU, o delegatie a FEDCAR va participa la lucrarile Conferintei.

22-27 Septembrie

Skopje – Macedonia

O delegatie a FEDCAR a participat la cea de a 15 aniversare a Uniunilor de Credit din Macedonia (FULM).
Cu aceasta ocazie au avut loc si intalniri la Banca Centrala, Parlamentul Macedoniei, Ministerul Integrarii Europene, in vederea sustinerii solicitarii FULM de mentinere a permisiunii de a atrage depozite de la populatie, in conditiile exceptarii de la CRD IV. .