• Calea Bucuresti, nr. 82, B2-2, Otopeni

Evenimente 2023

06. 05. 2023

Targu Mures

Se organizeaza Adunarea Generala a FEDCAR.

Sunt aprobate situatiile financiare si rapoartele prezentate. Este prezentata o oferta de asigurari pentru activitatea de creditare din CAR; sunt discutate subiecte de interes comun pentru CAR membre.

18. 05. 2023

Bucuresti

Sedinta a Consiliului Director al FEDCAR. Se discuta pe marginea raportului comisiei de cenzori, se iau decizii pentru remedierea disfunctionalitatilor si pentru o mai buna desfasurare a activitatii; se fac propuneri pentru modificarea statutului Federatiei.

30.06.2023

Brasov

Sedinta a Consiliului Director. Se discuta despre identificarea proiectelor Federatiei, despre modificari propuse a fi aduse la statutul federatiei, despre delegatia FEDCAR la Conferinta WOCCU de la Vancouver.

Se organizeaza o intalnire cu Directorii economici din CAR membre, pentru discutii si actualizari necesare in domeniul contabil. Lector este Sebastian Hirjoghi, director economic FEDCAR.

01.07.2023

CAR Bistrita, din Bistrita Nasaud este acceptat ca membru cu drepturi si obligatii depline al FEDCAR.

14.07.2023

Sibiu

Intalnire a Consiliului Director al Federatiei. Se discuta despre actualizarea documentelor interne ale federatiei, a politicilor de fond social, de delincventa si de imprumuturi.

23 – 26. 07. 2023

Vancouver, Canada

WOCCU organizeaza Conferinta Mondiala a Uniunilor de Credit. Paricipa mai mult de 3.000 de persoane, din 61 de tari. Delegatia Romaniei este formata din 16 persoane. Este organizata si o intalnire cu reprezentantii ENCU.

27- 29. 07. 2023

Washington, SUA

Reprezentantii FEDCAR si o parte a delegatiei Romaniei a avut intalniri cu Andrew Price, prim vicepresedinte WOCCU, la sediul din Washington. S-au discutat oportunitatile de desfasurare de proiecte commune si de intarire a relatiilor internationale ale FEDCAR, prin parteneriate. Prin amabilitatea colegilor de la WOCCU s-a organizat si un tur ghidat al Capitoliului.

31.08.2023

Bucuresti

Sedinta a Consiliului Director. Se discuta propunerile de modificare a statutului FEDCAR si problem interne ale federatiei.

08.09.2023

Teius

Sedinta a Consiliului Director. Se discuta pregatirea Adunarii Generale a Federatiei, se stabileste ordianea de zi, se dezbat problem interne ale federatiei.

29-30. 09. 2023

Alba Iulia

Intalnire cu Andrew Price, prim vicepresedinte WOCCU. Se fac prezentari despre rolul WOCCU si ENCU in procesul de advocacy pentru uniunile de credit, continutul discutiilor avute de membrii ENCU la Zagreb, Croatia, cat si subiectele apropiate de uniunile de credit, care sunt in discutii la forurile europene. Se organizeaza si un tur ghidat al Cetatii din Alba Iulia.

13.10.2023

Busteni

Se desfasoara Adunarea Generala a FEDCAR, in vederea actualizarii si modificarii statutului. Se organizeaza si o sesiune de pregatire asupra riscului in activitatea de creditare a CAR cu lector Oana Radu, directorul de supraveghere a FEDCAR, si o prezentare si discutii referitoare la serviciile financiare online, moderata de Cosmin Ficleanu, membru al Consiliului Director.

21.11.2023

Bucuresti

Intalnire a Consiliului Director. Sunt discutate concluziile in urma desfasurarii Adunarii generale, proiectele propuse a se desfasurasi chestiuni interne ale federatiei.